Uporabniške straniKošarica artiklovPošljite e-mailDodaj med priljubljene

Brošura Pedagoška dejavnost 2017/2018

DOBRODOŠLI V MUZEJU!

Dragi obiskovalci muzeja, učitelji in učiteljice, vzgojitelji in vzgojiteljice.

Pred vami je knjižica z bogato vsebino. V Slovenskem šolskem muzeju smo jo pripravili z namenom, da bi vam bila v pomoč pri načrtovanju vašega obiska pri nas. S široko paleto izobraževalnih in hkrati zabavnih vsebin se trudimo doseči obiskovalce različnih interesov in generacij.

V katalogu za šolsko leto 2017/2018 boste tako našli že ustaljene muzejske pedagoške programe, ki vedno znova privabljajo veliko število ljudi in jih ob odhodu ne puščajo ravnodušnih, ter nove dejavnosti, ki jih sodelavci muzeja neprestano ustvarjamo.

Na vodenih ogledih stalne in občasnih razstav boste spoznavali bogato zgodovino šolstva in pedagogike na Slovenskem, z obiskom »učnih ur naših babic in dedkov« pa boste zgodovino izkusili kar na lastni koži.

V ponudbi boste našli tudi različne muzejske delavnice, ki razširjajo vsebino občasnih razstav in obiskovalcu poleg kvalitetno preživetega časa nudijo tudi z lastnimi izkustvi pridobljeno znanje.


Prepričani smo, da v Slovenskem šolskem muzeju vsakdo lahko najde kaj primernega zase, zato vam s pričujočo knjižico na široko odpiramo naša vrata.

 

Veselimo se vašega obiska!

Slovenski šolski muzej

 
prijavi se na novice
išči po strani
Slovenski šolski muzej
Plečnikov trg 1, 1000, Slovenija,
e-pošta: solski.muzej@guest.arnes.si,
telefon: +386 01/251-30-24 (uprava),
+386 01/251-31-27 (kustosi),
+386 01/251-31-63 (knjižnica)
Produkcija: Spletne rešitve Sloway